NBA: Mye action i helgen

Mange tøffe kamper og harde tak i helgen, og det har igjen blitt overtidsjobbing for mannen med bøtene, NBA vice president Stu Jackson.En spiller er idømt en kamps utestengelse uten lønn for en stygg flagrant foul på fredag, og ytterligere to personer er bøtelagt for sine oppførsel i to kamper denne uken. Coach George Karl er den ene av disse, han uttalte seg negativt om dommerne til media etter at Nuggets tapte for San Antonio torsdag kveld. Og slikt koster som kjent penger.

Dick Bavetta i aksjonDet har vært hektisk virksomhet for Stu Jackson denne uken, og lørdag offentliggjorde NBAs nettside tre bestrafninger med både utestengelse og bøter.

Nuggets coach George Karl er idømt $25.000,- for sine uttalelser om dommerne etter at lagets hans tapte 113-112 for San Antonio på torsdag. Spesielt var Karl opptatt av den han kalte "dommernes manglende respekt" for Nuggets brasilienske senter Nene.

Dommere i kampen var Dick Bavetta, Haywood Workman og Rodney Mott. Kampfakta og høydepunkter på NBA.com.

Portlands guard Andre Miller prøvde seg på skikkelig ballkasting i onsdagens tap 103-98 for Dallas Mavericks. Ettersom han ikke kastet ballen mot kurven men langt opp på tribunen ble det trekk i lønna også for Miller. Også han må ut med $25.000,- for denne hendelsen.

Dommere i kampen var Mike Callahan, Jason Phillips og Marat Kogut . Kampfakta og høydepunkter på NBA.com.

NBA-dommer Dan CrawfordI fredagens kamp mellom Memphis og Houston var det "game over" for hjemmelagets stjernespiler Rudy Gay som ble kastet ut med en "flagrant foul 2" med seks minutter igjen av den siste perioden. Gay løp hardt inn i ryggen på en intetanende Luis Scola som gikk hardt i gulvet.

I tillegg til utvisningen i kampen er Rudy Gay nå ilagt en kamps karantene for hendelsen, straffen sones i Memphis kamp mot San Antonio Spurs.

Dommere i kampen var Dan Crawford, Derrick Collins og Brian Forte. Kampfakta og høydepunkter på NBA.com.