NBBF: Dommere til Nordiske mesterskap

Snart starter de nordiske mesterskapene for ungdomslandslag og nå har NBBFs dommerkomite nominert dommere og instruktør til disse turneringene som spilles både i Finland og i Sverige. Allerede kommende helg er lag og dommere i aksjon i Södertälje.

De senere årene har Finland arrangert alle ungdomsmesterskap til samme tid i Kisakallio, men i år blir det en deling med Sverige som benytter Södertälje som sin arena.

Nordisk for U18 kvinner spilles i Sverige i perioden18.-22. juni, altså kommende helg. Til denne turneringen reiser Alex Reiertsen.

Nordisk for U18 menn, U20 menn og U20 kvinner spilles alle i Sverige i perioden 27. juni-2. juli. Til denne turneringen reiser Mantas Buinauskas, Alexander Svendberg, Jone Westrum og Akrem Dagnew.

Nordisk for U16 menn og U16 kvinner spilles i Finland i perioden 29. juni - 4. juli. Til denne turneringen reiser Emil Svarlien og Nasser Dagnew.

NBBF skal også stille med dommerinstruktør til nordiske mesterskap, men kapasitetsproblemer gjør at det blir kun medfølgende dommerinstruktør til turneringen i Sverige 27. juni til 2. juli denne gang. FIBA National Instructor Kjell Løvold blir med til Södertälje og skal sammen med andre lands instruktører drive med dommerutvikling gjennom mesterskapet.

Vi ønsker både landslag, dommere og instruktører lykke til i Nordisk mesterskap.