Ny forbundsdommer: Irfan Ljevo

Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent den tredje av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Irfan Ljevo fra Trondheim, opprinnelig fra Bosnia & Herzegovina, har nå dømt 2 kamper i nasjonale serier og observatørene godkjente innsatsen.

Ny forbundsdommer: Irfan LjevoMed autorisasjonen av Irfan Ljevo, godkjent pr. 6. mars 2022, er NBBFs dommerkomite godt i gang med autorisasjon av de aspirantene som har bestått de innledende testene og fullført forbundsdommerkurset som ble påbegynt i 2020.

Irfan Ljevo (23) bor i Trondheim, men kommer opprinnelig fra Mostar i Bosnia & Herzegovina. Han studerer 2 år master i Undervannsteknologi på NTNU i Trondheim. Ljevo har dømt i 8 sesonger og er tilknyttet NTNUI som spiller og dommer. Tidligere har han spilt for Hop BBK på aldersbestemte lag og dømt 4 år i Region Vest (Bergen).

På vegne av NBBFs dommerkomite og alle dommerkollegaene, gratulerer vi med autorisasjonen og ønsker lykke til som forbundsdommer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Vincent Hamilton kan bli en sterk og viktig tilvekst for Bærum. Han fikk sin debut mot Ammerud for en uke siden, og viste allerede da solide takter. Mot Ulriken på hjemmebane ble han offer for det kjente syndromet: «Amerikanske spiller møter norske dommere»; en slags kulturkollisjon. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook