BLNO kvinner: Årets dommer

Årets serie for kvinner ble amputert og NM-sluttspillet for kvinner ble avlyst, men klubbene har sendt inn sine stemmer på "Top 3" blant dommerne. Stemmene fra de syv coachene, NBBFs dommerkomite og instruktører gikk til Andreas Isaksen som dermed er "Årets dommer" i BLNO kvinner for andre året på rad.

NBBFs administrasjon har innhentet stemmer fra de 7 coachene i BLNO kvinner  og i tillegg har dommerkomiteen og NBBFs dommerinstruktører (2) gitt sine stemmer..

Årets Top 3 blant dommerne i BLNO kvinner ble dermed:

  • Andreas X. isaksen
  • Jone Westrum
  • Zaki Khan

Sesongens vinner, Andreas Xepapadakis Isaksen fra Oslo, ble forbundsdommer i 2016 og vant også utmerkelsen i fjor etter å ha kommet på en tredjeplass i 2017-18.

På andre plass finner vi Jone Westrum (Trondheim) som ble forbundsdommer i 2018 og opptrer på listen for første gang. Zaki Khan (Oslo) kom på tredjeplass, han har en delt tredjeplass fra 2016-18 og ble forbundsdommer i 2016.

Utmerkelsen ledsages av et trofe som vil bli delt ut ved en senere anledning.

Oversikt over tidligere vinnere finnes her på basketballdommer.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det var virkelig en prøvelse å følge (NBA-) finale 6 og 7, med mindre du var Heat-fan. Og selv da måtte du vel i anstendighetens navn ha fått med deg at det var en blanding av gavepakke, griseflaks og unnfallende dommere som gjorde at det i det hele tatt ble en finale 7. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook