BLNO kvinner: Årets dommer

Årets serie og NM-sluttspillet for kvinner ble som alle vet avlyst, men klubbene har sendt inn sine stemmer på "Top 3" blant dommerne. Stemmene fra de syv coachene og NBBFs dommerkomite og instruktører gikk til Andreas Isaksen som dermed er "Årets dommer" i BLNO kvinner.

Andreas Isaksen (v.) sammen med kollegaene Tennaz Javid og Mantas buinauskas under forrige sesongs NM-sluttspill for kvinnerNBBFs administrasjon har innhentet stemmer fra de 7 coachene i BLNO kvinner på en slik måte at alle skulle liste opp tre dommere i rekkefølgen 1-2-3 som de mente fortjente en slik utmerkelse.

Dommerkomiteen og NBBFs to instruktører kjell Løvold og Tor Christian Bakken har også gitt sine stemmer på tilsvarende måte.

Årets Top 3 blant dommerne i BLNO kvinner ble dermed:

  • Andreas X. isaksen (12p)
  • Akrem Dagnew (9p)
  • Lars Ryde (8p)

Sesongens vinner, Andreas Xepapadakis Isaksen fra Oslo, ble forbundsdommer i 2016 og har vært inne på listen to ganger tidligere og fikk en tredjeplass i 2018.

På andre plass finner vi igjen Akrem Dagnew (Oslo) som ble forbundsdommer i 2016, han fikk også stemmer i sesongen 2017/18. Rutinerte Lars Ryde (Nesodden) kom på tredjeplass, han fikk også stemmer i fjorårets kåring.

Stemmer gikk også til Maria Songve, Alicja Wilk, Jone Westrum, Marius Sumskis, Inna Kurland m.fl.

Utmerkelsen ledsages av et trofe som vil bli delt ut ved en senere anledning.

Oversikt over tidligere vinnere finnes her på basketballdommer.com.