NBBF: Endring til Nordisk

I slutten av juni arrangeres det årlige nordiske mesterskapet for U16- og U18-landslag, også i år i Finland. Norge stiller med fire landslag i dette mesterskapet, to i hver klasse. NBBFs dommerkomite har nå endret på nominasjonen av de norske dommerne som skal reise til Finland.

Nordisk Mesterskap for U16 og U18 arrangeres i finske Kisakallio for fjerde gang. Kampene spilles i perioden 27. juni - 1. juli 2019, og det blir også arrangert en clinic for dommerne. Fra 2019 utvides dommergruppen fra 4 til 5 dommere fra hver nasjon.

Alle deltakernasjonene har i utgangspunktet med en dommerinstruktør og sammen med arrangøren settes fokuset på 3PO. NBBF stiller med FIBA Instructor Tor Christian Bakken.

Etter at det nylig ble nominert fem dommere til turneringen har Sturla Sand fått to EM-turneringer og får dermed problemer med å stille opp i Nordisk Mesterskap i tillegg.

NBBFs dommerkomite har derfor nominert Finn Szczesny som ny medfølgende dommer til Nordisk Mesterskap for U16 og U18 i Finland. og dermed ser oversikten over de norske dommerne slik ut:

  • Filip Szczesny, Oslo
  • Finn Szczesny, Oslo
  • Andrzej Rakowski, Bergen
  • Josefine Caroline Stokke Haugom, Trondheim
  • Alexander Reiertsen, Trondheim

Vi ønsker dem lykke til med kampene og oppholdet i Finland!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kjære dommernisse! (oi, det ble nesten en T, sorry!) Vi har alltid fått mye pes for ikke å være konsekvente.  Men som du vet, det er mange gråsoner. Har hørt mye bra om «50 Shades Of Grey», kanskje vi finner noen tips der. Dommerkomiteen "

Pål Berg

Følg oss på Facebook