NBBF: Gullfløyte til Røgeberg

Under onsdagens semifinale i Nadderudhlallen fikk en forbundsdommer NBBFs Gullfløyte for sine 25 års innsats som basketballdommer. Tidligere har kun 20 dommere fått denne utmerkelsen. Tor Chr. Bakken, visepresident i NBBF og selv innehaver av en gylden fløyte, delte ut trofeet og takket for god innsats gjennom mange år.

Per Røgeberg og Tor Chr. Bakken. Foto: Erik Berglund.NBBFs dommerkomite har siden 1990 delt ut 20 utmerkelser til dommere som har holdt på en mannsalder - altså 25 år som basketballdommere. Av disse er det kun seks dommere som fortsatt er aktive.

Sesongen 2017/18 markerte samme milepæl for forbundsdommer Per Røgeberg fra Nordstrand.

Under semifinalen mellom Bærum og Gimle onsdag fikk han NBBFs Gullfløyte, utmerkelsen som kun gis til dommere som er aktive på nasjonalt nivå 25 år etter at de startet som dommere (aspirantdommer). Røgeberg har nå tatt pause fra nasjonale serier, men er fortsatt aktiv i region Øst.

På vegne av NBBF og alle dommerkolegaene gratulerer vi Per Røgeberg med de 25 første sesongene!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Sølvtøy er noe man gjerne får i dåpsgave, men nå har også samtlige dommere fått utdelt en trøye i noe som ligner sølvlamé. Er litt usikker på hvor stilig det er, men for minst en av dommerne fulgte det røntgensyn med det nye tøyet; i hvert fall om jeg skal tro et par av avgjørelsene hans. Det er i så all en fin bonus. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook