NBBF: Ny dommerkomite

Under helgens forbundsting på Gardermoen ble det også valgt ny dommerkomite for de to kommende sesongene. Valgkomiteens innstilling til dommerkomite for perioden 2018-20 sikrer igjen både kontinuitet og viktig kompetanse. Søndag valgte NBBFs tingdelegater enstemmig ny dommerkomite; Nytt medlem i komiteen er Kjell Løvold fra Tromsø.

Kjell Løvold valgt inn i dommerkomiteenFra den gamle komiteen forsetter både Jan Korshavn og Linda Evensen, Korshavn som leder i to nye år. Som tredje medlem ble Kjell Løvold valgt inn. Løvold, som nylig ga seg som dommer på nasjonalt nivå, har gjennomgått FIBAs kurs for internasjonale dommerinstruktører og har lang erfaring som instruktør på NBBFs forbundsdommerkurs.

Korshavn har vært med i NBBFs dommerkomite i 22 år, i praksis fra 1994 til 2018 med unntak av tingperioden 2002-2004, og har også hatt en rekke verv i klubb og krets. Evensen har lang erfaring som forbundsdommer, har hatt flere tillitsverv både i NBBF og Region Midt-Norge, og arbeider til daglig som jurist. Hun har tidligere hatt vervet som leder for NBBFs Appellkomite.

Sammen med komiteen jobber også NBBFs Trener- og Dommerkoordinator, Torkild Rødsand, som bidrar med sin internasjonale dommererfaring i arbeidet med kontinuerlig oppgradering av NBBFs kursmateriell og utvikling av dommere på alle nivåer.

Dermed er NBBFs dommerkomite sikret medlemmer med bred dommerfaglig bakgrunn og lang erfaring fra tillitsverv på mange nivåer innen sporten.

Langt opp på listen over komiteens oppgaver står dommerutvikling, både nasjonalt og regionalt, nye spilleregler, fortsatt revisjon av NBBFs forbundsdommerkurs og økt fokus på dommerobservasjon og evaluering i nasjonale serier.

Den nye komiteen vil ventelig møtes allerede før sommerferien, planene for høstens dommersamling i Bærum er allerede godt i gang.

Til slutt retter NBBF en stor takk til avtroppende DK-medlem Tor Christian Bakken nå går over i vervet som NBBFs visepresident fram til Tinget i 2020.

Mer om dommerkomiteen og dens ansvarsoppgaver ligger under menyvalget "DK".

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg registrerte faktisk bare én aktør som klarte å beholde roen – og som i tillegg klarte å presse frem et smil:  PK Larsen håndterte vanskelige situasjoner og personligheter med klokskap og stil. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Aktuelt sportsutstyr

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster