BLNO: Shut Up & Play 2018 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach i BLNO som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut årlig, og en egen oversikt over de tidligere vinnerne finnes i historikkseksjonen. Dommerne har nå stemt fram en coach som nå får positiv omtale fra dommermiljøet. Med 12 av de 19 stemmene gikk årets utmerkelse til Tromsø Storm.

Kenneth WebbNBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i BLNO har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 19 dommere har avgitt stemme, ble resultatene som følger:

  1. Kenneth Webb, Tromsø (12p)
  2. Inge Kristiansen, Centrum (4p)
  3. Mathias Eckhoff, Bærum (3p)

Kenneth Webb får dermed den 17. utgaven av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en coach i BLNO, han vant den også i 2004/05, vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Forslag på julegaver: Frederik Gnatt: Munnkurv. Stein O. Moe: Ørepropper, sånne som Geir Matthiasen har. Andreas Lind: Munnkurv. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster