KL: Shut Up & Play 2018 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en coach som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle coachen kommer i år fra Asker og har fått 12 av de 21 avgitte stemmene.

NBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 18 av dommerne har stemt, ble resultatene som følger:

  1. Jan H. Nyegaarden, Asker (12p)
  2. Geir Bangstad, Bergen Elite  (6p)
  3. Gunnar Voight, Ullern (3p)

Dermed er det klart at Jan H. Nyegaarden vinner dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse for sesongen 2017/18, den 8. i rekken, og vi gratulerer så mye! Nyegaarden kom på andre plass i fjorårets avstemning, slått av Geir Bangstad som i år kom på andre plass.

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Forslag på julegaver: Frederik Gnatt: Munnkurv. Stein O. Moe: Ørepropper, sånne som Geir Matthiasen har. Andreas Lind: Munnkurv. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster