EC: Rødsand til Frankrike

I 7Days Eurocup er det femte runde i mellomspillet Top16 og vår internasjonale dommer Torkild Rødsand er på plass i den franske byen Villeurbanne. Hjemmelaget Asvel Villeurbanne møter i kveld Unics Kazan fra Russland, lagene spiller i gruppe H og det nærmer seg kvartfinaler.

7Days Eurocup arrangeres av Euroleague Basketball, samme organisasjon som styrer Turkish Airlines Euroleague, og årets sesong (regular season) bestod av 24 lag fordelt på fire grupper med seks lag i hver gruppe.

Vi er nå inne i mellomrunden Top 16 med de 16 beste lagene i fire grupper der gruppe H består av Asvel Villeurbanne (FRA), Grissin Bon Reggio Emilia (ITA), Unics Kazan (RUS) og Limoges CSP (FRA).

De to beste lagene fra hver gruppe er kvalifisert til kvartfinalene som i spilles "best av tre" i perioden 6.-14. mars.

Asvel leder tabellen i gruppe H etter fire kamper, men Unics har fortsatt mulighet til avansement.

Dommere i kveldens kamp, som spilles i Astroballe i Villeurbanne kl. 20:30 lokal tid, er Juan Carlos Garcia Gonzales (ESP), Robert Vyklicky (CZE) og Torkild Rødsand (NOR). Vi ønsker lykke til!

Mer informasjon om kveldens kamp på hjemmesiden til Eurocup.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det dommerne gjør definerer hvordan basketball skal og kan spilles. Det skremmer meg litt. Det meste av det jeg trodde jeg kunne om basketball viser seg altså å være feil. Synd å oppdage det etter 40 år. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook