EC: Rødsand til Tyskland

Det er tiende runde i 7Days Eurocup og vår internasjonale dommer Torkild Rødsand er på plass i Tysklands hovedstad Berlin. Hjemmelaget Alba Berlin møter RETAbet Bilbao Basket fra Spania, lagene spiller i gruppe C det er siste kamp i Regular Season.

7Days Eurocup arrangeres av Euroleague Basketball, samme organisasjon som styrer Turkish Airlines Euroleague, og årets sesong består av 24 lag fordelt på fire grupper med seks lag i hver gruppe.

Gruppe C består i tillegg til kveldens to motstandere av Lokomotiv Kuban Krasnodar (RUS), Lietuvos Rytas Vilnius (LIT), Limoges CSP (FRA) og Partizan NIS Belgrade (SRB).

Alba Berlin er allerede kvalifisert til  Top 16 som spilles mellom 3. januar og 7. februar.

RETAbet Bilbao har etter 7 runder kun 1 seier og vil neppe klare avansement på bekostning av Limoges CSP som har 3 seier og 4 tap.

Dommere i kveldens kamp, som spilles i Mercedes-Benz Arena i Berlin kl. 20:00 lokal tid, er Emin Mogulkoc (TUR), Josip Radojkovic (CRO) og Torkild Rødsand (NOR). Vi ønsker lykke til!

Mer informasjon om kveldens kamp på hjemmesiden til Eurocup.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det var virkelig en prøvelse å følge (NBA-) finale 6 og 7, med mindre du var Heat-fan. Og selv da måtte du vel i anstendighetens navn ha fått med deg at det var en blanding av gavepakke, griseflaks og unnfallende dommere som gjorde at det i det hele tatt ble en finale 7. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook