EC: Rødsand til Montenegro

Det er syvende runde i 7Days Eurocup og vår internasjonale dommer Torkild Rødsand er på plass i Moraca i Montenegro. Hjemmelaget Budocnost Voli Podgorica møter Hapoel bank Yahav Jerusalem fra Israel, lagene spiller i gruppe B og det tilspisser seg i gruppene.

7Days Eurocup arrangeres av Euroleague Basketball, samme organisasjon som styrer Turkish Airlines Euroleague, og årets sesong består av 24 lag fordelt på fire grupper med seks lag i hver gruppe.

Gruppe B består i tillegg til kveldens to motstandere av FC Bayern Munich (GER) som allerede er kvalifisert til Top 16, Grissin Bon Reggio Emilia (ITA), Lietkabelis Penvezys (LIT) og Galatasarau Odeabank Istanbul (TUR).

Budocnost er med i Eurocup for niende gang på ti sesonger og håper på større suksess denne sesongen etter sine mange cuptrofeer og 11 strake ligatitler på hjemmebane. Laget har 3-3 etter seks spilte kamper og må slåss om en plass i Top 16.

Hapoel står med 2-4 etter seks runder, men vil kunne ha mulighet til avansement hvis de gjør det sterkt i de 4 gjenstående kampene. Laget vant den israelske ligaen forrige sesong og har ambisjoner.

Dommere i kveldens kamp, som spilles i Moraca kl. 19:00 lokal tid, er Miguel Perez Perez (ESP), Moritz Reiter (GER) og Torkild Rødsand (NOR). Vi ønsker lykke til!

Mer informasjon om kveldens kamp på hjemmesiden til Eurocup.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" For anledningen var Bo Bundgaard hentet inn som dommer fra Danmark; et behagelig og passe anonymt bekjentskap – umerkelig til stede. Han hadde i realiteten bare én brøler; det er i hvert fall mindre enn mange spillere. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster