EC: Rødsand til Tyskland

7Days Eurocup er inne i tredje runde i kveld og vår internasjonale dommer Torkild Rødsand er i den tyske byen Ulm. Hjemmelaget Rathiopharm Ulm møter Herbalife Gran Canaria fra Spania, lagene spiller i gruppe D. Rødsand har åpnet sesongen lovende med å få tre kamper på like mange uker.

7Days Eurocup arrangeres av Euroleague Basketball, samme organisasjon som styrer Turkish Airlines Euroleague, og årest sesong består av 24 lag fordelt på fire grupper med seks lag i hver gruppe.

Gruppe D består i tillegg til kveldens to motstandere av ASVEL Villeurbanne (FRA). Dolomiti Energia Trento (ITA), Tofas Bursa (TUR)og Zenit St. Petersburg (RUS).

Den tyske klubben Ratiopharm Ulm ble stiftet i 2001,umiddelbart etter konkursen i SSV Ulm 1846.

Forrige sesong klarte de rekordsterke 30-2 i den tyske ligaen og vant serien, men tapte senere semifinalen i sluttspillet for EWE Baskets Oldenburg.

Herbalife Gran Canaria ble stiftet i 1963 og har i nyere tid vært med i en rekke Eurocup-sesonger.

Etter å ha nådd det spanske sluttslippet to år på rad, og vant sin første tittel da de vant den spanske Supercupen. I fjor kom de seg ti lsluttspillet i Eurocup, men ble slått ut av Hapoel Bank Yahav Jerusalem. Nå vil de igjen vise hva de kan i 7Days Eurocup.

Dommere i kveldens kamp, som forøvrig spilles i Ratiopharm Arena kl. 19:30 lokal tid, er Saso Petek (SLO), Michele Rossi (ITA) og Torkild Rødsand (NOR). Vi ønsker lykke til!

Mer informasjon om kveldens kamp på hjemmesiden til Eurocup.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Tor Kristian (Ervik) er en sånn dommertype som jeg faktisk har ønsket å få en T av; én gang i hvert fall. Men det har vist seg umulig. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster