Featured

Györgyi dømmer VM-finale

I dag spilles VM-finalen for U17-kvinner i Zaragoza. Viola Györgyi har gjort en svært overbevisende innsats i dette mesterskapet, og etter å ha dømt både kvartfinale og semifinale tidligere i uken, ble hun sent i går kveld dessuten nominert til finalen mellom Australia og Italia. Kampen kan sees gratis og direkte på nettet via FIBAs kanaler Vi gratulerer - igjen!

FIBA World Championship for U17 arrangeres i byen Zaragoza i Spania. Lagene er nå framme ved finalekampene for U17 menn og kvinner. I U17 for kvinner deltar Brazil, Canada, Frankrike, Italia, Japan, Kina, Korea, Latvia, Mexico, Mali, Nigeria, Portugal, Spania, Tsjekkia, USA og Østerrike.

Vår internasjonale dommer Viola Györgyi har gjort en svært overbevisende innsats i dette mesterskapet, og etter at gruppespillet var ferdig dømte hun onsdag kvartfinalen mellom Australia og Tsjekkia i U17-kvinner og semifinalen mellom Italia og Kina. Australia slo senere ut USA i semifinalen og Italia vant kampen mot Kina.

I går kveld ble det klart at hun er nominert til VM-finalen for U17-kvinner mellom Australia og Italia, meddommere i kampen er Tiffany Bird (USA) og Takaki Kato (JPN). Se elles oversikten over dommerne på FIBAs nettside.

Dette er første gang en dommer fra Norge dømmer en finale i et offisielt mesterskap, og det må sies å være en stor anerkjennelse å få dette oppdraget. Vi gratulerer og ønsker lykke til i kveld, kampen spilles kl. 21:00 lokal tid.

FIBA sender alle kampene fra dette og andre mesterskap på YouTube og via Facebook, over 840 timer med internasjonal basketball blir gjort tilgjengelig for fans over hele verden - helt gratis. Se mer info om dette på FIBAs hjemmeside.