FIBA: Sluttspillkamp til Rødsand

Internasjonale oppdrag etter nyttår er alltid spennende, det drar seg til mot ulike sluttspill i FIBAs europacuper. I dag kom det en ny nominasjon fra FIBA Europe til vår internasjonale dommer Torkild Rødsand fra Bergen. I februar skal han til Sverige for et oppdrag i Euro Challenge der Norrköping skal ta imot russiske Krasnye Krylia 12. februar. Lagene spiller i gruppe K, i praksis en av gruppene i "Last Sixteen" som nå spiller om plass i en av kvartfinalene.

Torkild RødsandFIBA Eurochallenge for Men er inne i sluttspillrunden "Last Sixteen" der to lag fra hver gruppe går til kvartfinaler med best-av-tre. Det gjestende laget Krasnye Krylia er fra Samara i Russland og har startet runden med å vinne over nettopp Norrköping Dolphins med 93 - 75.

Lagene har kamper mot de to andre lagene i gruppen, hhv. Khimik og Tofas SC, før de møtes igjen i februar. Kampen i Sverige 12. februar kan dermed bli viktig.

Til kampen i Norrköping har FIBA Europe nominert følgende: Dommere er Petri Mäntylä (FIN), Andrís Aunkrogers (LAT) og Torkild Rødsand (NOR), kommissær er Peter George fra Tyskland.

Vi gratulerer med oppdraget og ønsker alle lykke til med kampen.