FIBA: Larsen til Södertälje

Det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe har nominert Per-Kristian Larsen fra Oslo til en kamp i Eurocup for Women. Etter besøket i Slovakia nylig blir det noen runder med kamper i hjemlige serier, litt instruktørvirksomhet på forbundsdommerkurset kommende helg og deretter snartur innom dansk liga den siste helgen i november før det bærer rett til Södertälje utenfor den svenske hovedstaden Stockholm. Det lokale damelaget Telge Basket spiller i gruppe B, og har startet sesongen med en sterk seier over Dynamo GUVD og et to-poengstap for nettopp Besiktas JK. Nå starter de desember med en hjemmekamp mot Besiktas JK fra Tyrkia og har garantert ønske om revansje. Det ser ut som Larsen også får noen hektiske uker før juleferien.

Per-Kristian LarsenDen tradisjonsrike storklubben Södertälje BBK (arrangør av Scania Cup) stiller med damelaget sitt under navnet Telge Basket i kvinnenes Eurocup, og torsdag 1. desember får de besøk av laget som nylig slo dem med knappe 2 poeng borte. Fra Tyrkia kommer nemlig Besiktas JK som i skrivende stund leder tabellen med 2 seire og 0 tap foran nettopp Telge Basket med 1 seier og 1 tap.

Dommere i denne kampen er Carole Delauné fra Frankrike (Crew Chief), navnebror og god kollega Rune Larsen fra Danmark og Per-Kristian Larsen fra Oslo. Kommissær i kampen er Saulius Samulevicius fra Litauen.

Mer om deltakende lag og spilleformat på FIBAs hjemmeside.

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til i Sverige!