Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

FIBA: Larsen til EM for U18

Det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe sender som nevnt ut nominasjoner til sommerens ungdomsmesterskap. Norges ungdomslandslag for U18-kvinner er med i EM (division B), og turneringen i Ungarn i begynnelsen av august blir også den første nominasjonen til vår nybakte FIBA-dommer Per-Kristian Larsen fra Oslo. Som en av 16 medfølgende dommere skal han sammen med 8 nøytrale dommere utgjøre dommergruppen i dette mesterskapet som også får besøk av to instruktører fra FIBA Europe. Den ene av disse er en kjenning som også har vært foreleser på NBBFs dommersamling, nemlig Roger Schwarz fra Tyskland.

Per-Kristian LarsenNorges U18-kvinner deltar i Division B sammen med 15 andre land i Europa; Bulgaria, Danmark, England, Finland, Hellas, Hviterussland, Israel, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Portugal, Tyskland, Sveits, Ungarn og Østerrike. Den ti dager lange turneringen spilles i byen Miskolc i Ungarn i perioden 4.-14. august.

For FIBA-dommer Per-Kristian Larsen fra Oslo er mesterskapet i Ungarn også hans først internasjonale nominasjon, og et viktig oppdrag med tanke på å vise god innsats foran kommende europacupsesong.

Dommerinstruktørene fra FIBA, Roger Harrison (ENG) og Roger Schwarz (GER), kommer til å jobbe tett på alle de 24 dommerne, og det blir som vanlig gitt grundige tilbakemeldinger om dommernes prestasjoner til FIBAs dommersjef Miguel Betancor.

Mer om deltakende lag og spilleformat på FIBAs hjemmeside.

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til i august!