FIBA: Bejat til Polen
Nikola Bejat skal dømme FIBA Europe Cup i Polen.
Featured

FIBA: Bejat til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i Europe Cup, Reguler Season. Kommende uke reiser han til Polen.

FIBA Europe Cup er inne i Regular Season  og i gruppe H spiller NINERS Chemnitz (GER), Heroes Den Bosch (NED), PGE Spojnia Stargard (POL) og KB Peja (XXK).

Onsdag 8. november spiller PGE Spojnia Stargard mot Heroes Den Bosch hjemme i Stargard i Polen kl 18:30 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende dommere er nominert til disse kampene: Pavel Stioca (ROU), Nikola Bejat (NOR) og Kirile Tvauri (GEO). Kommissær er Pavel Smid (CZE).

Vi gratulerer Nikola med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i syv grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 10 grupper med 4 lag i hver gruppe A-J som spiller hjemme/borte. De ti gruppevinnerne og de seks beste 2erlagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.