FIBA: Bejat til Belgia
Nikola Bejat skal dømme FIBA EuroCup Women i Belgia
Featured

FIBA: Bejat til Belgia

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til den første runden av Regular Season i EuroCup Women. Om en måneds tid reiser han til Belgia.

FIBA EuroCup Women starter sin Regular Season i midten av oktober etter en innledende kvalifiseringsrunde nå i september, 12 grupper med 4 lag i hver gruppe skal kjempe om plass i Play-Off round og noen av gruppene er allerede klare.

I gruppe E spiller Panathinaikos (GRE), Slavia Banska Bystrica (SVK), Kangoeroes Mechelen (BEL) og et lag fra den kommende kvalifiseringen.

Torsdag 12. oktober spiller uansett Kangoeroes Basket Mechelen mot Panathinaikos AC hjemme i Mechelen kl. 19:00 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Simon Unsworth (GBR), Nikola Bejat (NOR) og Petr Hrusa (CZE). Kommissær er Lucas Vergoosen (NLD).

Vi gratulerer med nytt internasjonal toppoppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.