FIBA: Szczesny til Litauen
Filip Szczesny skal dømme FIBA EuroCup Women i Litauen
Featured

FIBA: Szczesny til Litauen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til den første runden av Regular Season i EuroCup Women. Om en måneds tid reiser han til Litauen.

FIBA EuroCup Women starter sin Regular Season i midten av oktober etter en innledende kvalifiseringsrunde nå i september, 12 grupper med 4 lag i hver gruppe skal kjempe om plass i Play-Off round og noen av gruppene er allerede klare.

I gruppe C spiller Kibirkstis (LTU), Galatasaray CF (TUR), CSM Constanta (ROU) og Union Feminine Angers (FRA).

Torsdag 12. oktober spiller Kibirkstis mot Union Angers hjemme i Vilnius kl 19:00 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Karol Kowalski (POL), Oleksandr Dotsenko (UKR) og Filip Szczesny (NOR). Kommissær er Agnis Perkons (LVA).

Vi gratulerer med nytt internasjonal toppoppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.