FIBA: Györgyi til finale i EuroCup Women

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til den andre og avgjørende finalekampen i EuroCup Women. Om knappe to uker reiser hun til Tyrkia.

ECW: Györgyi dømmer finale. Foto: Nguyen Tuan.EuroCup Women er ferdig med semifinaler og tilbake står de to finalemotstanderne Galatasaray SK fra Tyrkia og LDLC Asvel Feminin fra Frankrike.

Finalen i EuroCup Women spilles borte og hjemme der sammenlagt resultat over to kamper avgjør hvem som vinner.

Dermed spilles det ikke ekstraomganger hvis det er uavgjort i den første kampen som spilles onsdag 5. april i Lyon, Frankrike. Siste og avgjørende finale spilles onsdag 12. april i Bakirkoy i Tyrkia kl 20:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til den avgjørende kampen: Paulo Marques (PRT), Viola Györgyi (NOR) og Beniamino Attard (ITA). Kommissær er Eleonora Rangelova-Dragostinova (BGR).

Vi gratulerer med nytt internasjonal toppoppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.