FIBA: Bejat til Spania

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en av kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Om et par uker reiser han til La Seu d'Urgell i Spania.

Nikola Bejat dømmer kvartfinale i ECWFIBA EuroCup Women starter snart med kvartfinaler der de 8 gjenstående lagene nå skal kjempe om plass i de to semifinalene. Lagene spiller kvartfinaler hjemme-borte i perioden 22. februar til 2. mars, semifinalene spilles 16. og 23. mars og finalene 5. og 12. april.

Onsdag 22. februar spiller A.E. Sedis Basket mot tyrkiske Galatasaray Spor Kulübü i den spanske byen La Seu d'Urgell kl. 19:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Sonia Teixeira (PRT), Valerio Grigioni (ITA) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Edwin Yeats (GIB).

Vi gratulerer Bejat med internasjonalt sluttspilloppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.