FIBA: Bejat til Belgia

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA EuroCup Women Play Off Round. Om to uker reiser han til Namur i Belgia.

FIBA: Bejat dømmer sluttspill i EuroCup Women

FIBA EuroCup er ferdig med Regular Season og starter nyåret med "Play Off Round 1" der de 32 gjenstående lagene skal kuttes til 16 inn i "Round of 16". Trekningene er nå klare og det er en av disse kampene Bejat nå skal lede som crew chief for dommerne.

Onsdag 15. desember spiller belgiske Basket Namur Capitale mot rumenske ACS Sepsi-SIC i den belgiske byen Namur, kl. 20:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Nikola Bejat (NOR), Elvis Binders-Coders (LVA) og Armin Mutapcic (GER). Kommissær er Alexander Faassen (NLD).

Vi gratulerer Bejat med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.