Featured

FIBA: Korshavn til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til en kamp i Europe Cup gruppe L mellom Anwil Włocławek og gjestende Keravnos BC fra Kypros. Kommende uke reiser han til byen Włocławek i Polen.

Korshavn til europacup i PolenFEC: Korshavn kommissær i europacup

FIBA Europe Cup er i Regular Season Round Two og i gruppe L spiller Brose Bamberg (GER), Anwil Włocławek (POL), Keravnos BC (CYP) og CSM CSU Oradea (ROU).

Onsdag 14. desember møtes Anwil Włocławek og Keravnos BC i Włocławek i Polen kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Marek Kukelcik (SVK), Sergii Zashchuk (UKR) og Sergio Rodriguez (ESP). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Włocławek .

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.