Featured

FIBA: Györgyi til Nederland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe C. Kommende uke reiser hun til Den Bosch i Nederland.

FEC: Györgyi crew chief i EstlandFIBA Europe Cup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe C består av Heroes Den Bosch (NED), FC Porto (POR), Fribourg Olympic (SUI) og BC Parnu Sadam (EST).

Onsdag 30. november spiller Heroes Den Bosch mot FC Portoi hjemme i Den Bosch kl. 20:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR), Jan Baloun (CZE) og Sergio Rodiguez (ESP). Kommissær er Mark Patton (GBR).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag som crew chief og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.