Featured

FIBA: Szczesny til Estland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe F. Om et par uker reiser han til Tallinn i Estland.

Szczesny til FIBA Europe Cup i Estland.FIBA Europe Cup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe F består av BC Kalev (EST), BC Budivelny Kyiv (UKR), Happy Casa Brindisi (ITA) og Donar Groningen (NED).

Onsdag 23. november spiller BC Kalev mot BC Budivelnyk Kyiv i den estlandske hovestaden Tallinn kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Mehmet Sahin (TUR), Lukassz Jankowski (POL) og Filip Szczesny (NOR). Kommissær er Algimantas Pavilonis (LTU).

Vi gratulerer Szczesny med internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.