FIBA: Györgyi til Holon, Israel

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til to nye kamper, en i Europe Cup for Men og en i EuroCup Women. Neste uke blir det dobbeltoppdrag som crew chief i Israel. Her er info om den andre kampen.

ECW: Györgyi CC i Israel. Foto: Nguyen Tuan.EuroCup Women er i gang med Regular Season og torsdag spilles det en kamp i gruppe E den israelske byen Holon. Denne inngår som en av to i et dobbeltoppdrag for de nominerte dommerne.

Gruppe E består av Bursa Uludag BK (TUR), ACS Sepsi-SIC (ROU), Elitzur Holon (ISR) og Nesibe Aydin (TUR).

Torsdag 3. november spiller Elitzir Holon mot Bursa Uludag BK hjemme i Blum kl. 19:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR) og Beniamino Attard (ITA) og Alessandro Perciavalle (ITA). Kommissær er Ivan Bodrogvary (HUN).

Vi gratulerer med nytt internasjonale oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.