FIBA: Sand til EM i Bulgaria

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert Sturla Sand fra Oslo som medfølgende dommer til Europamesterskapet for U16 menn i Bulgaria i siste halvdel av august. Det er 22 deltakende land og mesterskapet er lagt til hovedstaden Sofia.

Sand til EM for U16 i BulgariaFIBA U18 European Championship Division B arrangeres i perioden 11. - 20. august og mesterskapet er lagt til Sofia i Bulgaria.

Deltakende land er Østerrike, Belgia, Bosnia og Herzegovina, Bulgaria, Kypros, Tsjekkia, Estland, Finland, Georgia, Tyskland, Storbritannia, Ungarn, Island, Irland, Luxemburg, Norge, Portugal, Romania, Slovakia, Sverige, Sveits og Ukraina.

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Sturla Sand som en av de 22 medfølgende dommer. I tillegg er det nominert 11 nøytrale dommere, 5 kommissærer og 3 Referee Instructors.

Vi ønsker Sturla lykke til med oppdraget!

 

Se kalender for full oversikt over turneringer og dommeraktiviteter.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er lett å forstå at Roy var frustrert i går. Han fikk lite til å stemme, han var uvanlig tam og ble i tillegg opprørt over enkelte dommeravgjørelser. Han var på forhånd briefet om den av de gråkledde som jo er kjent for å elske «T-parties», og hadde fått beskjed om å holde seg i skinnet. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook