FIBA: Györgyi til EM i Andorra

I slutten av juli arrangeres EM for kvinner Div. C i Andorra. Turneringen spilles i hovedstaden Andorra la Vella, og det er 6 deltakende nasjoner. FIBA har nå nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi som nøytral dommer til dette mesterskapet.

Györgyi til EM for U18 i AndorraFIBA U18 Women's European Championship Division C arrangeres i perioden 26. - 31. juli. De deltakende landene i U18-turneringen for kvinner er Albania, Andorra, Georgia, Gibraltar, Malta og Republikken Moldova. Mesterskapet spilles i Andorra la Vella.

Til mesterskapet har det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe nominert 9 dommere, 6 medfølgende og 3 nøytrale. Det er også nominert 2 kommissærerog 1 Referee Instructor.

FIBA har nominert vår internasjole dommer Viola Györgyi som nøytral dommer i dette mesterskapet.

Vi gratulerer Viola med denne nominasjonen og ønsker lykke til i Andorra i juli. Det blir igjen en meget hektisk sommer for henne, nylig ble hun jo også nominert som nøytral dommer til VM for U17 menn som går 2. - 10. juli samt til VM for kvinner i Australia 22. september - 1. oktober.

 

Se kalender for full oversikt over turneringer og dommeraktiviteter.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Vincent Hamilton kan bli en sterk og viktig tilvekst for Bærum. Han fikk sin debut mot Ammerud for en uke siden, og viste allerede da solide takter. Mot Ulriken på hjemmebane ble han offer for det kjente syndromet: «Amerikanske spiller møter norske dommere»; en slags kulturkollisjon. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook