FIBA: Bejat får ny kvartfinale i Tyrkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til nok en kvartfinale i EuroLeague Women. Oppdraget er i Tyrkia der Fenerbahce SK og latviske TTT RIga skal møte hverandre i best-av-tre og nå er det klart at kamp 2 også spilles i Tyrkia med de samme dommerne som i kamp 1 to dager før.

ELW: Bejat dømmer kvartfinale i TyrkiaFIBA EuroLeague Women er nå inne i kvartfinalene og torsdag 10. mars kl 19:00 lokal tid spilles det igjen europacupkamp i den tyrkiske hovedstaden Istanbul mellom hjemmelaget Fenerbahce SK og TTT Riga fra Latvia.

Lagene møtes første gang tirsdag 8. mars og FIBA informerte NBBF før helgen at TTT Riga også spiller sin hjemmekamp i Tyrkia og da skal de samme dommerne som dømmer den første kampen også dømme den andre kampen.

Dette er den andre av kvartfinalene og det spilles best-av-tre i denne runden. Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere også i dette oppgjøret: Nikola Bejat (NOR), Jelena Smiljanic (SRB) og Zoran Mitrovski (MKD). Kommissær er Shoham Snir (ISR).

Vi gratulerer Nikola med nok en sluttspillnominasjon og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i ELW spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.