FIBA: Bejat til kvartfinale i Tyrkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kvartfinale i EuroLeague Women. Oppdraget er i Tyrkia der Fenerbahce SK og latviske TTT RIga skal møte hverandre i best-av-tre.

ELW: Bejat dømmer kvartfinale i TyrkiaFIBA EuroLeague Women er nå inne i kvartfinalene og tirsdag 8. mars kl 19:00 lokal tid spilles det europacupkamp i den tyrkiske hovedstaden Istanbul mellom hjemmelaget Fenerbahce SK og TTT Riga fra Latvia.

Dette er den første av kvartfinalene og det spilles best-av-tre i denne runden. Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Nikola Bejat (NOR), Jelena Smiljanic (SRB) og Zoran Mitrovski (MKD). Kommissær er Shoham Snir (ISR).

Vi gratulerer Nikola med sluttspillnominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i ELW spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.