FIBA: Bejat til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-dommer Nikola Bejat til en kamp i Europe Cup Second Round mellom Legia Warszawa og gjestende Zorg en Zekerheid Leiden fra Nederland.

FEC: Bejat dømmer europacup i NederlandFEC: Bejat dømmer europacup i NederlandI Second Round er det 4 grupper (I-L) der polske Legia Warszawa og nederlandske ZZ Leiden spiller i gruppe I. Onsdag 2. februar møtes de tolagene i den polske hovedstaden Warszawa i kl 17:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Petros Papapetrou (GRE), Nikola Bejat (NOR) og Jan Baloun (CZE). Kommissær er Pavel Smid (CZE).

Vi gratulerer og ønsker Nikola lykke til med oppdraget i Polen.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for herrer som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis er det 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L. De to beste i hver gruppe går til kvartfinaler. Deretter følger semifinaler og finale. Alle kamper i FEC spilles med hjemme- og bortekamper.

Mer informasjon på FIBA.basketball.