Featured

FIBA: Györgyi til Spania

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Spania der CB Avenida skal møte UMMC Ekaterinburg.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i TyrkiaFIBA EuroLeague Women er i slutten  av Regular Season og tirsdag 1. februar kl. 20:30 lokal tid spilles det europacupkamp (kampdag 14)  i den spanske byen Salamanca.

Kampen mellom Club Baloncesta Avenida og russiske UMMC Ekaterinburg er i gruppe A og den spilles i Pabellón Municipal Wurzburg i Salamanca. Som vanlig sendes det "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Amel Dahra (FRA) og Vladimir Jevtovic (SRB). Kommissær er Rui Valente (PRT).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.