FIBA: Györgyi til Frankrike

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Frankrike der Basket Lattes Montpellier skal møte Umana Reyer Venezia.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i TyrkiaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 26. januar kl. 20:00 lokal tid spilles det europacupkamp i den franske byen Lattes.

Kampen mellom Basket Lattes Montpellier og italienske Umana Reyer Venezia er i gruppe A. Kampen spilles i Palais des Sports de Lattes og den sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Raul Zamorano (ESP) og Lizaveta Famina (BLR). Kommissær er Rui Vieira (PRT).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.