FIBA: Bejat til Polen

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Polen der VBW Arka Gdynia og Basket Landes skal møte hverandre i gruppe B.

ELW: Bejat dømmer europacup i PolenFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 19. januar kl 18:00 lokal tid spilles det europacupkamp i Polen mellom hjemmelaget VBW Arka Gdynia og franske Basket Landes i Gdynia.

Kampen spilles i Gdynia Arena og sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Andrada Csender (DEN), Cecilia Tóth (HUN) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Pavel Volejnik (CZE).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.