FIBA: Bejat til Belgia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i EuroCup Women. Det er tid for sluttspill i EuroCup Women med kun 16 lag igjen.

ECW: Bejat dømmer europacup i UngarnEurocup Women er ferdig med "Regular Season" og starter nå sluttspill med "Round of 16" - de 16 beste lagene etter grunnspillet.

Torsdag 13. januar skal belgiske Castors Braine møte ukrainske BC Prometey hjemme i Belgia, kampen spilles i Stade Gaston Reiff i Braine-l'Alleud kl. 19:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Jean-Philippe Herbert (SUI), Nikola Bejat (NOR) ogIgor Esteve Malmierca (ESP). Kommissær er Alexander Faassen (NLD).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne i kamper som fulgte var ikke sene om å påpeke at arenareklamen ikke var i tråd med retningslinjene: Det skulle være Diadora, og i hvert fall ikke Macron. Det var bare ett lite problem: Dommerne stilte selv i Macron-tøy, tydelig merket og slett ikke teipet over.  Sånt skjønner ikke jeg. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook