FIBA: Györgyi til Tsjekkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Tsjekkia der ZVVZ USK Praha skal møte UMMC Ekaterinburg.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i TsjekkiaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 12. januar kl. 19:00 lokal tid spilles det europacupkamp i den tsjekkiske hovedstaden Praha.

Kampen mellom ZVVZ USK Praha og russiske UMMC Ekateriburg er i gruppe A. Kampen spilles i Kralovka Arena i Praha og den sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Blaz Zupancic (SLV) og Marion Ortis (FRA). Kommissær er Eleonora M. Rangelova-Dragostinova (BLG).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne i kamper som fulgte var ikke sene om å påpeke at arenareklamen ikke var i tråd med retningslinjene: Det skulle være Diadora, og i hvert fall ikke Macron. Det var bare ett lite problem: Dommerne stilte selv i Macron-tøy, tydelig merket og slett ikke teipet over.  Sånt skjønner ikke jeg. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook