FIBA: Györgyi til Tyrkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Tyrkia der Fenerbahce Safiport skal møte spanske Spar Girona.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i TyrkiaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og tirsdag 21. desember kl. 19:00 lokal tid spilles det europacupkamp i den tyrkiske hovedstaden Istanbul.

Kampen mellom Fenerbahce Safiport og Spar Girona er i gruppe B. Arenaen er Metro Energy Sports Hall i Istanbul og kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Nemanja Ninkovic (SRB) og Sonia Teixeira (PRT). Kommissær er Uros Ivanovic (SVN).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.