FIBA: Györgyi og Bejat til Latvia

FIBA har nominert våre internasjonale dommere Viola Györgyi og Nikola Bejat til en kamp i EuroLeague Women. Oppdraget er i Latvia der TTT Riga og CB Avenida skal møte hverandre i gruppe A.

ELW: Györgyi og Bejat dømmer sammen i LatviaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 15. desember kl 19:00 lokal tid spilles det europacupkamp i Riga mellom hjemmelaget TTT Riga og spanske Club Baloncesto Avenida.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Jelena Tomic (CRO) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær i kampen er Eleonora M. Rangelova-Dragostinova.

Vi gratulerer Viola og Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.