Featured

FIBA: Györgyi til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har igjen nominert vår FIBA-dommer Viola Györgyi til en kamp i Europe Cup for menn. I begynnelsen av desember reiser hun til Polen for dømme en kamp i Second Round gruppe K mellom Trefl Sopot og gjestende Sporting CP.

FEC: Györgyi dømmer europacup i PolenFIBA Europe Cup begynner nå Second Round med de fire gruppene I - L. I gruppe K spiller Trefl Sopot (POL), CSM CSU Oradea (ROU), Benfica (POR) og Sporting CP (POR).

Onsdag 8. desember møtes Trefl Sopot og Sporting CP i Ergo Arena i Gdansk i kl 19:00 lokal tid, det er første runde i "Second Round". Kampen sendes direkte på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Baniamino Attard (ITA), Viola Gyuörgyi (NOR) og Jan Baloun (CZE). Kommissær er Kestutis Pilipauskas (LTU).

Vi gratulerer og ønsker Viola lykke til med oppdraget.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for herrer som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis er det 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L. De to beste i hver gruppe går til kvartfinaler. Deretter følger semifinaler og finale. alle kamper i FEC spilles med hjemme- og bortekamper.

Mer informasjon på FIBA.basketball.