FIBA: Bejat til Tsjekkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Tsjekkia der ZVVZ USK Praha og Basket Lattes Montpellier skal møte hverandre i gruppe A.

ELW: Bejat dømmer europacup i TsjekkiaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 8. desember kl 19:00 lokal tid spilles det europacupkamp i Tsjekkia mellom hjemmelaget ZVVZ USK Praha og franske Basket Lattes Montpellier i Praha.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Juoza Barkauskas (LTU), Christoph Tohacky (AUS) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Erich Kratschmer (AUS).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er umulig å mene at dommerne ødela for noen av lagene i går, men det er ikke vanskelig å mene at enkelte situasjoner blir oppsiktsvekkende umusikalsk håndtert. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook