Featured

FIBA: Györgyi til Tyrkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en toppkamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Tyrkia der Galatasaray SK skal møte ungarske Sopron Basket. Lagene topper tabellen i gruppe B.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i ItaliaFIBA EuroLeague Women er fortsatt i Regular Season og onsdag 24. november kl. 20:00 lokal tid spilles det europacupkamp i den tyrkiske hovedstaden Istanbul.

Kampen mellom Galatasaray Spor Kulübü og Sopron Basket er toppkampen i gruppe B, hjemmelaget ligger kun 1 poeng bak Sopron på tabellen (pr. 11. november).

Arenaen er Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi i Istanbul og kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Yasmina Moreno (ESP) og Ivana Ivanovic (SRB). Kommissær er Vlado Cvetkovski (MKD).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.