FIBA: Györgyi til Belgia, Europe Cup for menn

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har for første gang nominert vår FIBA-dommer Viola Györgyi til en kamp i Europe Cup for menn. Om to uker reiser hun til Belgia for dømme en kamp i gruppe F mellom Belfius Mons-Hainaut og gjestende Sporting CP.

I gruppe F spiller Sporting CP (POR), Telenet Giants Antwerp (BEL), Belfius Mons-Hainaut (BEL) og Ionoikos BC (GRE).

Onsdag 17. november møtes Belfius Mons-Hainaut og Sporting CP i Mons Arena i Mons i kl 20:30 lokal tid, det er siste runde i "Regular Season". Kampen sendes direkte på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Mehmet Karabilecen (TUR), Viola Gyuörgyi (NOR) og Ofer Manheim (ISR). Kommissær er Patrick Flament (BEL).

Vi gratulerer og ønsker Viola lykke til med dette oppdraget i Europe Cup for menn, hennes første i karrieren, og håper på flere nå som hun har fått sk. "sort lisens" som FIBA-dommer.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for herrer som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis er det 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L. De to beste i hver gruppe går til kvartfinaler. Deretter følger semifinaler og finale. alle kamper i FEC spilles med hjemme- og bortekamper.

Mer informasjon på FIBA.basketball.