FIBA: Bejat til Frankrike

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Frankrike der Basket Landes og polske VBW Arka Gdynia skal møte hverandre i gruppe B.

ELW: Bejat dømmer europacup i FrankrikeFIBA EuroLeague Women er nå i Regular Season tirsdag 2. november kl 20:00 lokal tid spilles det europacupkamp i Mont-de-Marsan i Frankrike mellom hjemmelaget Basket Landes og VBW Arka Gdynia.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Nikola Bejat (NOR), Ivana Ivanovic (SRB) og Amalia Marchis (ROU). Kommissær er Thomas Frydendal (DEN).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.