FIBA: Györgyi til Italia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Italia der Baretta Familia Schio skal møte gjestende Fenerbache Spor Kulübü Dernegi i gruppe B.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i ItaliaFIBA EuroLeague Women er inne i Regular Season og tirsdag 2. november kl. 19:30 lokal tid spilles det europacupkamp i den italiensks byen Schio mellom Beretta Familia Schio og gjestende Fenerbache Spor Kulübü Dernegi fra Tyrkia.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Andrada Csender (DEN) og Paulina Gajdosz (POL). Kommissær er Chantal Julien (FRA).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.