FIBA: Szczesny til England

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til en ny kamp i EuroCup Women. I slutten av måneden reiser han til den engelske hovedstaden London for å dømme London Lions mot Castors Braine i gruppe K.

ECW: Szczesny dømmer europacup i EnglandFIBA EuroCup Women er i gang med sin Regular Season og gruppe K består av Castros Braine (BEL), London Lions (ENG), Rutronik Stars Keltern (GER) og Zabiny Brno (CZE).

Onsdag 27. oktober skal London Lions møte Castors Braine fra Belgia hjemme i London kl. 17:00 lokal tid. Kampen blir sendt direkte på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Amel Dahra (FRA), Igor Malmierca (ESP) og Filip Szczesny (NOR). Kommissær er Jon Bender (ISL).

Vi gratulerer Filip med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Har egentlig ingen issues med Fredrik (Holmboe), men jeg merker nok at han tidvis har et kroppsspråk/tegnspråk som gjør at det ser ut som han er et øyeblikk i tvil om hva han egentlig har blåst før han får orden på armer og peking og administrering.  Det blir som regel riktig likevel… "

Pål Berg

Følg oss på Facebook