FIBA: Györgyi til Spania

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Spania der CB Avenido skal møte gjestende Basket Lattes Montpellier i gruppe A.

ELW: Viola Györgyi dømmer europacup i SpaniaFIBA EuroLeague Women er nå inne i Regula Season og Onsdag 27. oktober kl 20:30 lokal tid spilles det europacupkamp i den spanske byen Salamanca mellom Club Baloncesto Avenida og gjestende Basket Lattes Montpellier fra Frankrike.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Andrea Bongiorni (ITA) og Sinem Tetik (TUR). Kommissær er Bruno Casinha (POR).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Har egentlig ingen issues med Fredrik (Holmboe), men jeg merker nok at han tidvis har et kroppsspråk/tegnspråk som gjør at det ser ut som han er et øyeblikk i tvil om hva han egentlig har blåst før han får orden på armer og peking og administrering.  Det blir som regel riktig likevel… "

Pål Berg

Følg oss på Facebook