FIBA: Bejat til Ungarn

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-dommer Nikola Bejat til en ny kamp i Europe Cup, denne gang i gruppe H mellom Szolnoki Olajbányász og gjestende CSM CSU Oradea. Kampen spilles i Szolnok i Ungarn.

FEC: Bejat dømmer europacup i UngarnI gruppe H spiller Szolnoki (HUN), CSM CSU Oradea (ROU), FC Porto (POR) og Legia Warszawa (POL).

Onsdag 27. oktober møtes Szolnoki og rumenske Oradea i Tiszaligeti Sports Hall i Szolnok i kl 18:00 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Ventsislav Velikov (BUL), Pavel Fuska (SVK) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Shoham nir (ISR).

Vi gratulerer og ønsker Nikola lykke til med oppdraget i Ungarn som er et av to oppdrag på samme reise. Dagen etter blir det EuroCup Women i Budapest.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for herrer som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis er det 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L. De to beste i hver gruppe går til kvartfinaler. Deretter følger semifinaler og finale. alle kamper i FEC spilles med hjemme- og bortekamper.

Mer informasjon på FIBA.basketball.