FIBA: Szczesny til Ungarn

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til en kamp i EuroCup Women. I midten av måneden reiser han til Budapest i Ungarn sammen med to meddommere fra Slovakia.

ECW: Szczesny dømmer europacup i SlovakiaFIBA EuroCup Women er i gang med sin Regular Season som består av 12 grupper (A-L) med fire lag i hver gruppe.

Gruppe F består av Ludovika-FCSN Csata (HUN), Nika Syktyvkar (RUS), Orman Genclik (TUR) og DVTK (HUN).

Onsdag 13. oktober skal Ludovika-FCSN Csata møte møte DVTK Miskolc fra Ungarn hjemme i Budapest kl. 18:30 lokal tid. Kampen blir sendt direkte på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Peter Zenis (SVK), Zdenko Zubak (SVK) og Filip Szczesny (NOR). Kommissær er Jonos Peter Gincsai fra Ungarn.

Vi gratulerer Filip med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.